Balansräknarna

redovisning - lön - ekonomiprocesser

Om oss
Isabel Rohman

Karin Elam

Kristine Krüger

Redovisningskonsult

 Lönekonsult

 

Redovisningskonsult

Isabel har både hunnit arbeta med redovisning för ett mindre bolag och in house som ekonomiassistent sedan hon tog examen på Handelshögskolan i Göteborg, 2019. Ordning och reda, pärmar och budgetering har dock legat henne varmt om hjärtat ända sedan barnsben.

Karin har tidigare arbetat in house som ekonomiassistent och projektledare, och har arbetat med redovisning och ekonomi sedan 2011.

Karin pratar gärna likviditet, budgetering och kostnadsanalys. Hon gillar skarpt att arbeta med processutveckling och digitalisering.

Kristine jobbar primärt på distans då hon bor i Västervik. Kristine kommer till oss med 15 års erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå och tycker om att ha många bollar i luften. Hon inspireras av småföretagare och har ett genuint intresse av företagsverksamhet. 

Kontaktuppgifter:
isabel@balansraknarna.se
0762-24 57 75

Kontaktuppgifter:
karin@balansraknarna.se
0732-04 14 24

Kontaktuppgifter:
kristine@balansraknarna.se
0728-53 38 08Lina Sandblom

Malin Brus


Redovisningskonsult
LönekonsultLina har sedan 2013 arbetat med redovisning och löner på ett medelstort bolag i en stor internationell koncern. Hennes intresse för redovisning väcktes under studietidens sommarjobb på det lokala pappersbrukets ekonomiavdelning.

Malin är uppväxt i en entreprenörs-familj mitt i Smålands djupa skogar och är en utpräglad redovisningsnörd. 

Hon brinner lite särskilt för komplexa redovisnings- och lönefrågor, verksamhetsutveckling och digitalisering av interna processer.


Kontaktuppgifter:
lina@balansraknarna.se
0706-84 55 51

Kontaktuppgifter:
malin@balansraknarna.se
0703-44 26 22