Balansräknarna

redovisning - lön - ekonomiprocesser

Om oss

Malin Brus

Redovisnings- och lönekonsult

Karin Elam

Redovisnings- och lönekonsult

Lina Sandblom

Redovisnings- och lönekonsult

Isabel Rohman

Redovisningskonsult

Malin är uppväxt i en entreprenörs-familj mitt i Smålands djupa skogar och är en utpräglad redovisningsnörd. Hon har innan konsultbanan arbetat in house som redovisnings- och ekonomiansvarig, samt i ett tidigare karriärsspår med verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring.

Malin brinner lite särskilt för komplexa redovisnings- och lönefrågor, verksamhetsutveckling och digitalisering av interna processer.

Karin har tidigare arbetat in house som ekonomiassistent och projektledare, och har arbetat med redovisning och ekonomi sedan 2011 (men vägen var nog egentligen utstakad ända sedan hon brukade spara sina kvitton i tonåren och göra månadsvisa resultatrapporter på inköpen). 

Karin pratar gärna likviditet, budgetering och kostnadsanalys. Hon gillar skarpt att arbeta med processutveckling och digitalisering.

Lina har sedan 2013 arbetat med redovisning och löner på ett medelstort bolag i en stor internationell koncern. Hennes intresse för redovisning väcktes under studietidens sommarjobb på det lokala pappersbrukets ekonomiavdelning.

Isabel har både hunnit arbeta med redovisning för ett mindre bolag och in house som ekonomiassistent sedan hon tog examen på Handelshögskolan i Göteborg, 2019. Ordning och reda, pärmar och budgetering har dock legat henne varmt om hjärtat ända sedan barnsben.

Kontaktuppgifter:

malin@balansraknarna.se

0703-44 26 22

Kontaktuppgifter:

karin@balansraknarna.se

0732-04 14 24

Kontaktuppgifter:

lina@balansraknarna.se

0706-84 55 51

Kontaktuppgifter:

isabel@balansraknarna.se

0762-24 57 75